SVARA MINDRE I TELEFON

Spara tid genom att låta gästerna själva beställa online! Vi utvecklar en beställningssida som länkas från er hemsida. Gästerna beställer och betalar enkelt med kort eller Swish. Bongen går till kök och bar och all försäljning registreras i kassan. Är du intresserad av att veta mer om TrueORDER? Kontakta oss!

TrueORDER Onlinebeställningar

AVHÄMTNING

Låt gästerna slippa köa! Gästen beställer och betalar direkt online, väljer själv tid för leverans och en bong skrivs ut. Med funktionen Pick Up kan gästen välja att få beställningen levererad utanför restaurangen.

UTKÖRNING

Vill ni erbjuda utkörning? Inga problem! Vi lägger till det som leveransalternativ. Ställ in en radie på max antal kilometer från restaurangen. TrueORDER känner av beställarens adress och avgör om utkörning är möjligt.

DROPZONE

Vill ni ha en utkörningsrunda? Ange tidsbestämda platser för avlämning och låt kunderna förbeställa och hämta upp när ni kommer ut med maten.

TILLVAL

Öka merförsäljningen med tillvalsartiklar! Lägg till förslag på tillbehör och dryck på artiklarna.

LOJALITET

Återkommande gäster kan samla poäng på sina köp via ett bonussystem som sedan omvandlas till en värdecheck. Bestäm själva hur många poäng som samlas per spenderat belopp, efter hur många poäng kupongen ska ges och kupongens värde.

PUSHNOTISER

Med hjälp av Chef Channel digitalt bongsystem kan ni pusha ut notiser till de som beställt online. På så sätt kan ni kalla fram gästen när det är dags att hämta upp beställningen.

ERBJUDANDEN

Ge gästerna rabatt via rabattkoder eller digitala kuponger. Informera gästen om det med en pop-up-notis!

ENKEL ADMINISTRATION

Ändra artiklar och priser smidigt från TruePOS och lägg in bilder på produkterna. Ställ in öppettider, lägg in rabatterade priser och markera om en artikel är slut.

STARTPAKET

Vid uppstart får ni ett startpaket med material som ni kan använda för att marknadsföra er TrueORDER. Ni får också tips på vad som är bra att tänka på när det kommer till kundupplevelsen och hur ni kan synas bättre online.

Vad säger våra kunder?

Krögaren & Bagaren

KRÖGAREN & BAGAREN

”Jag ber alla som ringer in att beställa online istället. Många förbeställer och då är det betalt och klart när de kommer. Det är smidigt för både gästerna och kockarna!” – Dullo Yetish, ägare

Nu slipper de handskrivna lappar och missförstånd. Det blir aldrig fel deras håll och de kan undvika onödiga diskussioner. Dullo tycker att det är lättare att hålla koll och kan ta ledigt ibland. Dessutom blir det lättare med ekonomin när allt sammanställs på samma rapport i kassan.

Bjärreds krog

BJÄRREDS KROG, HÖLLVIKEN PIZZERIA & SKURUPS PIZZERIA

”TrueORDER har sparat oss en anställd per ställe som bara svarar i telefon. Nu vill vi öka försäljningen så att nästan 100% av beställningarna sker online!”
– Diar Haciy, ägare

Flödet går snabbare och smidigare eftersom de hinner förbereda. Även gästerna delar den upplevelsen. Risken för misstag försvinner och snittnotan har ökat tack vare merförsäljning.

”TrueORDER skäms inte! Man kan ta betalt för extra tillval och rekommendera en dricka till utan problem. – Diar Haciy, ägare

A&M Sushi & coffee bar

A&M SUSHI & COFFEE BAR

”Det är enkelt att beställa takeaway online. Det är något som lockar många!”
– Marielle Svensson, caféansvarig

De har en Customer Channel där kunderna kan hämta upp sin beställning själva. De har till och med en upphämtningsskärm ut mot parkeringen så att takeaway-kunderna kan vänta i bilen.

TIPS TILL RESTAURANGÄGARE

Med TrueORDER onlinebeställningar har ni alla möjligheter att skapa en utmärkt kundupplevelse, oavsett om det gäller  Takeaway eller  Eat-in. För att lyckas med detta finns det en del att tänka på.

Läs mer om hur ni kan förbättra kundupplevelsen och ta del av våra marknadsföringstips över hur ni får era gäster att hitta er TrueORDER här!

Genom att låta gästerna själva beställa online så slipper de vänta och ni sparar tid för personalen. Med TrueORDER onlinebeställningar har ni alla möjligheter att skapa en utmärkt kundupplevelse, oavsett om det gäller Takeaway eller Eat-in. För att lyckas med detta finns det en del att tänka på.

Är ni igång med en onlinebeställningssida till er restaurang? Grattis! Nu behöver ni bara se till att era gäster hittar dit och att ni syns där de är. Vi har sammanställt en lista med tips på hur ni kan göra just detta!